‘Féerie’ harpconcert met medewerking van Floor Wittink op saxofoon

dec 15
Ga weer terug naar de concertagenda

Datum/Tijd
Date(s) - zondag 15 december 2019
16:30 - 17:30 uur

Locatie
Doopsgezinde Kerkje Winterswijk

Merel Naomi en Floor laten een programma horen met sprookjesachtige muziek!

Merel Naomi zal in dit concert de diversiteit aan klanken op de harp laten horen. Begin 1900 was een belangrijke tijd voor de harp in Parijs. Er werd door een aantal harpisten prachtige sprookjesachtige harpmuziek geschreven. Met de compositie ‘Féerie’ van Tournier en ‘Danse des lutins’ van Renie waan je je in een sprookje. Met haar favoriete stuk ‘La Source’ zal ze je meevoeren over het water.

In de muziek van meestercomponist Tchaikovsky hoor je emoties van de Russische liefde; ‘ fantasie op de opera Eugene Onegin’.

Uit de Cermony of Carols van Britten, prachtige kerstmuziek, hoor je de Interlude.

Een 20steeeuws sprookje zal niet ontbreken, Floor Wittink zal een van de verhalen van Toon Tellegen laten horen op muziek.

Merel Naomi en Floor zullen in een deel van het programma samen laten horen wat een warme combinatie de saxofoon en de harp vormen. Onder ander een nachtlied, de ‘Notturno’ van Bumcke zullen ze laten horen.Naast de klanken van de muziek zullen de dames uitleg over de stukken geven. Het gemak waarmee zij het publiek aanspreken is net zo overtuigend als hun spel op de harp en saxofoon.

Bestel je kaarten bij theater de Storm:

www.theaterdestorm.nl

Het Doopsgezind Kerkje 
Torenstraat 4 | Winterswijk.