Over Merel Naomi

Merel Naomi verrast haar luisteraars met de mogelijkheden op de harp. Aan het Conservatorium van Amsterdam studeerde ze bij Alexander Bonnet. Haar master studie voltooide zij aan de Messiaen Academie bij Manja Smits.

Het afgelopen jaar was ze onder andere te horen in de Engelse kerk op het Begijnhof in Amsterdam, op Texel in de Zeemanskerk, in Duitsland en in Limburg.

Ze verrast haar publiek met contrastrijke concerten, eigentijdse benadering en originele programmatoelichtingen. Met haar verfrissende solo recitals neemt zij haar luisteraars mee naar de wereld van de harp. Doordat ze voor harp stukken bewerkt en zelf componeert is het mogelijk om verschillende stijlen muziek te laten horen.

Regelmatig speelt Merel Naomi in een duo met onder andere saxofoniste Floor Wittink, zangeres Tenar van Kooten NIekerk. In kerken zoals bijvoorbeeld de Dorpskerk in Bloemendaal, waar Ad van Nieuwpoort voorganger is, verzorgt ze de muzikale omlijsting van bijzondere kerkdiensten. Samenwerkingen deed zij het afgelopen jaar met het Waterlands Kamerkoor, Koarbizznizz en Photonen.

Voor een verjaardag, een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid geeft Merel Naomi korte concerten. Bijvoorbeeld een concert in je huis, tuin, of restaurant waar je een besloten diner geeft. Ze kan een muziekstuk schrijven op aanvraag.

.