Harpiste Merel Naomi en zangeres Tenar van Kooten Niekerk laten verschillende programma’s samen horen. Met een grote voorliefde voor theater zorgen ze voor een theatrale presentatie van hun muziek. Het is genieten om ze van dichtbij samen met passie en plezier muziek te zien en horen maken. Speciaal voor kerst 2022 maken ze een programma met de allermooiste kerstmuziek! De mooiste kerstliederen als concert in jouw huis voor je vrienden of familie? Of nodig iedereen uit in die mooie kerk bij jou in de buurt en wij zorgen voor het programma!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een greep uit hun programma’s:

‘Au bord de l’eau’ (aan het water)
Harpiste Merel Naomi en zangeres Tenar van Kooten Niekerk laten muziek horen over het water en over de liefde. Van Faure laten zij onder andere ‘Au bord de l’eau’ en ‘Les Berceaux’ horen. Van Schubert klinkt ‘der Fischers Liebensglück. Merel zal op de harp solo haar favoriete stuk “ La Source’ over het water spelen.

‘Parels met harp en zang’
Ze laten een aantal parels van aria’s en liederen laten horen. Ze betoveren hun luisteraars met meesterwerken uit opera’s van Mozart. Uit operette ‘Die Fledermaus’ klinkt Mein Herr Marquis en Chacun a son Gout. Ze sluiten het programma af met de bekende juwelen aria uit Faust van Gounod. Zij zullen alle muziek persoonlijk toelichten. De dames staan er om bekend het publiek te overweldigen met hun muzikaliteitNeem contact op voor de mogelijkheden. (doorklik button van maken naar contact (of meteen een mail?)